399 tag, 107 autó a parkolóban, ebbol 29 bérelheto!
Veterán Autók, Motorok Szervízelése

Veterán Autók, Motorok Szervízelése

- 2011.01.17 10:00

Amit más nem akar megjavítani (mert öreg és időigényes), mi megtesszük.


Sajnos a veterán autók, motorok felújítása is elanyagiasodott gyakorlatilag egy üzletág épült . Mi azon kevés emberek közé tartozunk akiknek csak szabadidős tevékenységként indult ez a szenvedély. Tanulással és tapasztalatszerzéssel eljutottunk olyan szintre, amikor típustól függetlenül belevágunk egy autó, motor teljes vagy részbeni felújításába.

Ahogy én is más is kíváncsi az árakra. Egy laikus is tisztán látja, hogy mi sem tudjuk milyen meglepetéseket rejthet egy jármű. A szép külső mögött sokszor tákolt belső lapul. Mi szívesen készítünk árkalkulációt, de nem garantálhatjuk ennek pontosságát.

A színvonal a Megrendelőtől függ. Ő dönti el, hogyan és mennyire merüljünk bele a felújításba. Mi csak javaslatokat szoktunk tenni. A legjobb, ha elintézik ennyivel "Úgy csináljátok, mintha a tiétek volna". Ez az a mondat, ami után biztos lehet a tulajdonos, hogy pár hónap múlva a gépe gyári állapotban lesz.

Fontos, hogy ne "restauráljunk túl". Csak pár példa: Tárcsafék konverzió, 2 körösre módosított fékrendszer, erősített motor vagy éppen CD-s rádió beépítés. Természetesen semmi akadálya, ha a Megrendelő így kívánja, de így már az átépítést kezdjük súrolni.

Megbízhatóság: Egy autót/motort azért alkottak meg, hogy járjunk vele. Amit nézegetni szokás azt képnek, hívják. Kevesen hiszik el, de valóban az állás többet árt a járműnek, mint használ. Amit egyszer restaurálunk az biztosan el is viszi gazdáját a kívánt célig hosszú éveken át.

Átrozsdásodás elleni garancia:  5 évet vállalunk a karosszéria és annak valódi elemeire. Modern autógyártók kibújnak a felelősség alól. A mi szemléletünk szerint nem csak a nyers karosszéria tartozik ide. A futóművet és sok más alkatrészt is alárendelünk a jótállási időnek. Egy különleges alapozó családot használunk. Emellett minden járművet (külföldön) egy speciális fürdőben "úsztatunk" meg. Épp úgy, ahogy a modern Volkswagenek-et, Ferrarikat stb... is ellátják ezzel a védelemmel.

Fényezés: Miért szentelek egy külön bekezdést ennek a témának? Mert mi nem kittelünk. A hagyományos technológiával (ónozás, ólmozás)  egyengetjük ki a lemezt. Túl sok veterán autón láttam már kittelt éleket, ajtókat stb... mi ezt nem engedhetjük meg magunknak (átadáskor mellékelünk egy rétegvastagságmérő adatlapot is).

Garancia: Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk (rendeltetésszerű használat mellett), de mi biztosak vagyunk, hogy ami a kezünk alól kikerül nem csak szép és tartós, hanem műszakilag is hibátlan. A felújítás végeztével nem adjuk át azonnal a járművet. Több hetes tesztelési folyamat veszi kezdetét. Elvégezzük a motor bejáratását, utána állítunk, ha szükséges az esetleges hibákat orvosoljuk.

Elérhetőség:

admin@veteran-auto.hu

06 20 265 4663

Skype: Skype Me™!

Nézze meg folyamatosan bővülő referencia oldalunkat!