399 tag, 107 autó a parkolóban, ebbol 29 bérelheto!
Újabb gyilkosság történt

Újabb gyilkosság történt

- 2011.03.26 22:18

Megsemmisítettek egy Tatra 56B-t


Ugyan nem az első és nem is az utolsó ilyen eset. Neten találtam egy hirdetést. Megnéztem a képeket elolvastam az eladó leírását. Egy újabb veterán gyilkossal álltam szemben. A valóban ritkaság számba menő Tatra 56 B-t sikerült örökre tönkretenni. Egy szétrohadt vacak autóról lenne szó azt mondaná az ember jól van jól van sok munka stb... De ez a járgány 2007-ig önerőből, rendszámmal ment az utakon. Erre valaki megint a Discovery-t kapcsolgatva megtalált egy idióta alakítsunk át régi autót, mert unatkozunk műsort és egyből kedvet kapott. Miért nem lehet Hot Rod, Rat Rod egy új autó? Vagy miért nem jó egy tömegesen előforduló, hosszú ideig gyártott márka típusát choppolni, átalakítani  (ezt is fájó szívvel)? Miért nem alakítja, munkálja ki saját maga a karosszériát? Frankenstein módra csonkítani az öreg járműveket.

Igen kiveri a biztosítékot. Én büntetném. Miért? A múzeumban lévő tárgyakat sem vesszük ki az üvegfal mögül és festjük át vagy éppen vágunk le belőle, mert nekünk úgy tetszik. Idesorolnám még a tuningot is. Például Fiat 500 650-es motorral váltóval, 123-as Merci 124-es hajtáslánccal, Skodák széles futóművel, 5-ös váltóval, szárazfutóval. De ezek még visszafordíthatóak. Ám a tisztelt hirdető "munkája" olyan kárt okozott, mely soha többé nem lesz gyógyítható.

Hirdetés itt érhető el. Ha a link már nem élne a szöveget és a képeket kimentettem:

Tatra 56-b. 2007-ben még rendszámos autóként üzemelt.Karosszéria nélkül,de
üzemképes állapotban eladó! Ritkaság manapság ez a típus. Állapotáról a képek tanúskodnak.

veteran-auto.hu tatra56b_2.jpgveteran-auto.hu tatra56b_1.jpgveteran-auto.hu tatra56b_3.jpgveteran-auto.hu tatra56b_4.jpg

B.R.