399 tag, 107 autó a parkolóban, ebbol 29 bérelheto!
Mi vár ránk autósokra?

Mi vár ránk autósokra?

- 2011.10.31 22:26

A sokadik bőrünket nyúzzák


Ez a kérdés azokat is érinti akiknek nincsen autójuk, hiszen az élelmiszer és minden egyéb termék drágulni fog.

Nincsen már vissza 2 óra és kb. 16 Ft-tal emelik az üzemanyagot (diesel). Januárban az áfáját fogják, mely azt jelenti, hogy 440-450 Ft-ra rúghat a diesel árfolyama (a benzin is 400 felett lesz). Remélem mindenki tisztában van vele, hogy az előállítási költsége messze 100 Ft alatt van. A többi csak a bőrünk. Aztán jön a baleset adó, mely ismét egy marhaság hiszen ránk hárítják a biztosítóknak szánt adóterhet. Az átírásról már ne is beszéljünk. Nem azt mondom, hogy 110 Ft legyen az üzemanyag hiszen akkor le sem tennénk a kocsinkat.

lni és élni hagyni"

Elhiszem, hogy az ország nyakig ül a szarban, de kérem senkit nem vonnak felelősségre. Ha egy dolgozó, igazgató valamit elcsesz azért vállalja a felelősséget. Nálunk egy szarnak sincsen gazdája. Névtelen pöcegödör az egész.

Szóval ezt megint mi fizessük meg? Nem is lenne ezzel akkora baj, ha hibátlan útjaink lennének, de sok helyen CD-t sem lehetne hallgatni, ha nem lenne rázkódásvédelem a fejegységben. Valamikor régen a kötelező biztosítás bele volt építve az üzemanyagba. Akkor tessék ezt újra megtenni és tankolunk 450 Ft-ért. Vagy legyen a műszaki vizsga 5000 Ft az átírás pedig szintén egy hasonlóan baráti összeg és tankolunk 450 Ft-ért. Ne kelljen parkolójegyet, pálya matricát venni és tankolunk 450 Ft-ért.

Ahhoz, hogy elvehessek először adnom kell - kis MLM rendszer.

Sokan mondják menjenek az emberek busszal, biciklivel.

Persze, de egyrészt egy családnak már drágább a 4 jegy, másfelől 4-5-ször tovább tart időben az utazás, ha egyáltalán közlekedik oda busz vagy vonat.

Bicikli. Ez inkább nonszensz. -10 fokban latyakban biciklizzen az ember? Ezt ugye senki sem gondolja komolyan. Menjünk 80 km-t hóban? Biciklihóláncot nem is tudom, hol lehet kapni? Jó dolog a bicikli kellemes időben. A 40 fokban is bukott mutatvány. Minden ember izzad. Ez keveredik az út porával. Őszintén ki akar így 8 órát ledolgozni és pláne ki szeretne 8 órán át a szagunkat élvezni?

2012-ben odajutunk, hogy luxus lesz az autózás? Meddig tűrjük még? Hány bőr van még rajtunk? Már elérték, hogy a Magyar autópark lassan kétszer öregebb. Megint mi vagyunk a nyugat kukája. Ami ott öreg, vacak jön ide visszatekert órával. Vajon az 500 Ft/liter árnál fog elszakadni a cérna? Sok lyuk van az övön, de nem lehet a végtelenségig húzni.

B.R.