399 tag, 107 autó a parkolóban, ebbol 29 bérelheto!
Az új regisztrációs adó

Az új regisztrációs adó

- 2011.11.16 22:55

Az becsületes embert ismét leköpték!


Regisztrációs adó, első forgalomba helyezés...

Hogyan is irányítanak felülről a nagy halak?

Ott kezdődött a dolog, hogy meg kell szüntetni az amúgy törvényes és Uniós elveket nem sértő külföldi rendszámokat. Ennek eredménye lett a gyakorlatilag felére csökkentett regisztrációs adó. Rengeteg ember döntött úgy beáll a mókuskerékbe. Itt már becsapták azokat, akik nem csaltak, hanem tisztességgel tejeltek. A mai napon elfogadott törvénnyel drasztikusan csökkentik ismét a regadó mértékét. Tehát megint azok nyernek, akik 10 körömmel kapaszkodtak a külföldi rendszámba. A becsületesek és a próbálkozók pedig már azt a bizonyos kereket hajtják.

Igazából nem értem mi történt hiszen eddig a régi leharcolt járgányokat erőltették ránk most hirtelen rájöttek, hogy a fiatal autókat kéne előnyben részesíteni?

Mi van azokkal, akik a teljes regadót fizették be, mondjuk egy autókereskedő? Átnevezheti majd a cégét "Ezt bebuktuk KFT"-re? Vagy a drága átírással (tervezet) kompenzálnának a magánszemélyeknél? Mivel saját névre hozza majd be Béla Úr a kocsiját nem kell illetékeznie.

Vajon tartható lesz a jelenlegi használt autók amúgy is nyomott ára vagy a mobile.de beleköp a levesbe?

Sok kérdés még várat magára, de az igazságosság része kicsit biceg. Fiam rossz voltál megmondtam, hogy csináld meg a leckédet! Büntetésből kérhetsz magadnak bármilyen játékot. - mert nálunk a csalást jutalmazzák -