399 tag, 107 autó a parkolóban, ebbol 29 bérelheto!
Ez nem a kész átverés!

Ez nem a kész átverés!

- 2010.11.23 16:25

Nincsen nálunk vontatókötél mit tegyünk? Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el.


Ez a cselekvés elsőnek shockolja az ember agyát. Utána újraindul és megint lefagy...

Munkába menet nézek át a külső sávba a legújabb Ford Fiesta vészvillogóval villog. Azért tűnt fel, mert egy Roveres nagy gázzal szabálytalanul megkerülte őket a kereszteződésnél. Szóval odapillantok. Előtte valami van. Egy 5. generációs, de már face liftelt Fiesta szintén villog. Közel mennek egymáshoz, de semmi különös. Keresem a kötelet nincsen. Ááá összementek. elmentem a következő lámpához. A 2 autó lassan sompolyog előre.

veteran-auto.hu ford fiesta5.jpgveteran-auto.hu ford fiesta6.jpg

Nézem a tükröt ezek meg mi a fenét csinálnak? Kevés a benzin, de azért elmegyünk Pestre játékot játszanak vagy mi? A fenéket. Mármint a fenekét. Minek? Az autónak? Miről beszélek? 1 sorral lejjebb. wink

Elől az öregebb Fordban egy férfi ült kiöltözve. A hátsóban egy hölgy szintén elegáns ruhában. A hölgy  neki-nekiment az előtte haladó autónak így "vontatva" vagyis tolva őt. Másodszorra is oda kellett néznem, mert nem tudtam hova tenni a dolgot....de mégis. Jól láttam. A 2 autó egymásnak ment és így tolták felfele. Gondolom az 1 km-re levő szervizbe igyekeztek. Jót tesz a fényezésnek, meg a lökhárítónak is úgy önmagában.

Nem hiszem, hogy saját tulajdonban lehetett, mert az első (tolt) és a második (toló) gépkocsiban is mosolyogtak. Jó volt a buli.

Régen (csak, hogy egy kis veterános vonzata is legyen) lehetett ilyet csinálni a pótkerék felhasználásával. Vagyis tolták egymást, de a gumi nem tett akkora kárt a két autóban, mint a lökhárító páros.

Persze a régi módszerrel nehéz volt fékezni, mert kieshetett a pótkerék. Lássuk be a kényszer nagy úr. Mi meg elég találékonyak vagyunk nemde?

B.R.