Back to top

Veterán autók restaurálása, szervizelése

Fantasztikus, amikor egy régi, sokat látott gépből több ezer munkaóra után gyönyörű veterán születik! Mert minden járművet egy kicsit a sajátunknak is érzünk.
Veterán járművek teljes körű szervizelése, díjtalan VETERÁN / FIVA vizsgára való állapotfelmérés.

Bemutatkozás

Minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy azon kevés emberek közé tartozunk, akik azt csinálják amit szeretnek. Az út hasonló, mint a többieknél. Gyermekkori autó imádat, kicsiként mindent szétszedtünk és összeraktuk, makettezés, modellezés. Aztán az élet valakit a hivatása felé mást teljesen ellentétes irányba vitt el. Végül mégis itt kötöttünk ki, mert mi benzinvérűek rajongunk az autókért, motorokért. Talán ez a járművek iránti szeretet az egyik dolog, ami addig hajt minket ameddig le nem győzzük az elénk emelt akadályt. 

Bővebben

Hírek, cikkek

www.veteran-auto.hu
2020. 04. 02., csütörtök - 23:31

Történetünk 1926 november 11-én kezdődik. Az autózás hatalmas fejlődése miatt megoldást kellett találni az országrészek összekötésére. 

Mindössze 11 év alatt épült meg a majdnem 4000 km hosszú útszakasz. Kezdetben 62-es számmal jegyezték, de később 66-ra módosították. Egyébként Will Rogers autópálya a hivatalos neve, bár ez nem épült be a köztudatba.

 

 

 

www.veteran-auto.hu
2020. 03. 27., péntek - 17:14

A GM legexkluzívabb részlege készített néhány figyelemre méltó koncepció autót, melyekről már sokan megfeledkeztek. 

 

Galéria