Back to top

Restaurálás

Restaurálás során a járművet az utolsó csavarjáig szétszedjük, katalogizáljuk, fotózzuk. A hiányzó, sérült alkatrészeket beszerezzük vagy legyártjuk. A teljesség igényével mindenre kiterjedő felújítást végzünk. A fázisokat többször ellenőrizzük, kérdés esetén az adott típusban jártas külső szakértőt is bevonunk.

Karosszéria: 
A karosszériát kijavítjuk, cinezzük. Amennyiben szükséges, bármilyen elemet, részegységet legyártunk hozzá. Ezt követően a fém tiszta kasztni speciális alapozófürdőt kap, majd kezdetét veszi a fényezés.

Belső:
Csak minőségi termékekkel dolgozunk, igyekszünk beszerezni a gyári anyagokat, bár ez nem minden típusnál lehetséges. A fa elemeket restauráljuk vagy újragyártjuk. 

Hajtáslánc:
Természetesen a hajtásláncot is a nulláról építjük újra, mely teljes műszaki és esztétikai megújulást takar. Fontos, hogy ne csak keréken legyen hibátlan az oldtimerünk, hanem alulról is! 


Minden általunk restaurált járművet FIVA vizsgával adunk át. Végezetül kérem, látogassa meg referencia oldalunkat, ahol felújított és szervizelt autóinkból láthat néhányat.